ONLINE YOGA CHALLENGE

Novogodišnji yoga izazov

  • u trajanju od 6/13/21/40 dana po izboru i u skladu s mogućnostima

  • počnite već danas!


Prijavite se i uronite u čaroban svijet yoge, vježbi asana, pranayami, tehnika disanja, drevnih tehnika iz yoge i meditacije za mirniji um, bolju pažnju i koncentraciju, ali i za bolji imunitet. Odaberite namjeru za ovaj izazov i svaki dan se sjetite svoje namjere, posvetite praksu u tom smjeru. Naučite drevne tehnike yoge kroz ovaj online izazov i nastavite ih primjenjivati svaki dan. Dobit ćete upute da izazov odradite do kraja i nastavite primjenjivati sve naučene tehnike. Ovaj online izazov kreiran je tako da možete započeti bilo kada, a kada počnete preporuka je odraditi po uputama, svaki dan. Odaberite broj dana koji želite raditi i prilikom prijave navedite 6 ili 13 ili 21 ili 40 dana koliko ste odlučili raditi. Držite se svoje odluke, svaki dan treba odraditi svoju praksu po uputama koje ćete dobiti. Ako preskočite i jedan dan izazova, tada je potrebno početi ponovno iz početka cijeli izazov.


Ovaj online izazov uključuje live online sat yoge svaki dan izazova full practice (tehnike pranayame, asane i ostale tehnike iz yoge) i snimku sata za odvježbati tokom dana ukoliko niste bili u mogućnosti prisustvovati online live satu. Važno je da odradite svaki dan. Možete započeti bilo koji dan, ali je zaista od velike važnosti napraviti izazov svaki dan po uputama koje ćete dobiti. Osim toga, dobit ćete pristup zatvorenoj grupi koja će Vam pružiti podršku da odradite ciklus i nastavite upoznavati čaroban svijet mirnog uma. Osim snimki dobit ćete i detaljne upute kako nastaviti raditi samostalno sve naučene tehnike.


Ovo je pravi izazov, nauči primjenjivati ove drevne tehnike iz yoge i u svoj život uvedi jednu rutinu čišćenja uma od negativnih misli, emocija, osjećaja, svega onoga što nas ograničava na našem putu da budemo sretni i zadovoljni. Tehnike iz yoge za otpuštanje, opuštanje i meditaciju koja će Vas pripremiti za nove izazove i iskušenja u danu. Kroz izazov naučit ćete osnovne tehnike yoge koje možete implementirati u svakodnevni život kako bi postigli mirniji um, bolju koncentraciju, pažnju, poboljšali imunitet i zdravlje tijela. Potaknuli protok kisika i vitalne životne energije kroz tijelo i na taj način poboljšali vlastito zdravlje, pročistili emocije, misli i ove tehnike nastavili koristiti svakodnevno kao higijenu tijela i uma.


Prije početka izazova dobit ćete preporuke i savjete oko prehrane i koje će pomoći i tijelu i potaknuti detox. Preporuke o prehrani bazirane su na Raw food načelima prehrane (Smoothie i hladno prešani sokovi). Prehrana je utemeljena na yogijskim načelima Ahimsa - nenasilje prema sebi i svim drugim živim bićima.


Iskustva polaznika Online izazova:

Zrinka H. je podijelila svoje iskustvo s nama: "Istinski uživam u izazovu. Vježbam svaki dan, vrijeme prilagodim svojim obvezama i mogućnostima i kao i za prošlog izazova, primjećujem ogromne promjene: obuzme me neki mir i spokoj, snaga, a to se odražava i na okolini. Uslijed trenutnih životnih izazova s kojima se suočavam, moj inače niski tlak se dosta povisio, ali ulaskom u izazov sve se promijenilo. Volim raditi na otvaranju srca, jako volim devu, most, svijeću od asana, ratnike baš i ne :) a stoj na glavi mi je skriveni izazov, ma sve asane volim osim ratnika :)))"


Lucija P. je podijelila svoje iskustvo sa yogom: "Izazovi s kojima se susrećem su vezani uz nedostatak energije i tu mi yoga jako pomaže. Često se nakon dugog dana i posla osjećam jako umorno i onda kada izdvojim vrijeme za yogu na kraju takvog dana dobijem energije, bolje spavam i sljedeći se dan osjećam odmornije i bolje. Mnoge druge fizičke aktivnosti nemaju takav efekt jer se često osjećam da moram nešto forsirati, dok u yogi radim onoliko koliko osjećam da će mi koristiti. Također budući da puno sjedim, jako mi pomaže za leđa, a primijetila sam da se puno bolje hranim kad redovito radim yogu i imam manje potrebe za slatkom i masnom hranom. Čim neko vrijeme ne vježbam yogu osjećam bol u leđima, uspavanost i jede mi se junk food."


..... I brojna druga pozitivna iskustva, samo se trebate odvažiti i uključiti u Online Yoga Izazov!!!


Prijave putem: namasteyogazagreb@gmail.com

ili 091/2544352


Cijena online izazova:

  • 6 dana - 250 kn

  • 13 dana - 450 kn

  • 21 dan - 550 kn

  • 40 dana - 650 kn


Veselimo se zajedničkom druženju i biti podrška na putu promjene!

Carpe diem!


Sudionici online izazova mogu ostvariti popust prilikom kupnje blendera, sokovnika i drugih uređaja u Ver Vita d.o.o. https://vervita.com/

Imat ćete pristup zatvorenoj grupi u kojoj ćemo razmijeniti iskustva, biti podrška jedni drugima na putu promjene, jer mijenjajući sebe, mijenjamo i svoju okolinu.

Nakon prijave dobit ćete podatke za uplatu i pristup zatvorenoj grupi, kao i ostale potrebne informacije za pripremu prije početka izazova.Online izazov - Pranayama Challenge

  • počnite već danas!


Prijavite se i uronite u čaroban svijet pranayami, tehnika disanja, drevnih tehnika iz yoge i meditacije za mirniji um, bolju pažnju i koncentraciju, ali i za bolji imunitet. Naučite drevne tehnike yoge kroz ovaj online izazov i nastavite ih primjenjivati svaki dan. Dobit ćete upute da ciklus odradite do kraja i nastavite primjenjivati sve naučene tehnike. Pranayama izazov kreiran je tako da možete započeti bilo kada, a kada počnete preporuka je odraditi po uputama, svaki dan.


Ovaj izazov uključuje 6 snimki po 45 min tehnika pranayami, ostalih tehnika iz yoge i tehnike meditacije. Osim toga, dobit ćete pristup zatvorenoj grupi koja će Vam pružiti podršku da odradite ciklus i nastavite upoznavati čaroban svijet mirnog uma. Osim snimki dobit ćete i detaljne upute kako nastaviti raditi samostalno sve naučene tehnike.


U okviru Pranayama izazova, dobit ćete pristup i svim online satovima koje održavamo redovito svaki dan, a nakon sata šaljemo i snimku za odvježbati ako niste mogli prisustvovati online satu.


Ovaj online izazov održava se u cijelosti online tako da možete početi bilo koji dan, kada Vama odgovara. Kroz 6 snimki naučit ćete osnovne tehnike yoge koje možete implementirati u svakodnevni život kako bi postigli mirniji um, bolju koncentraciju, pažnju, poboljšali imunitet i zdravlje tijela. Potaknuli protok kisika i vitalne životne energije kroz tijelo i na taj način poboljšali vlastito zdravlje, pročistili emocije, misli i ove tehnike nastavili koristiti svakodnevno kao higijenu tijela i uma.


Prije početka izazova dobit ćete preporuke i savjete oko prehrane i koje će pomoći i tijelu i potaknuti detox. Preporuke o prehrani bazirane su na Raw food načelima prehrane (Smoothie i hladno prešani sokovi). Prehrana je utemeljena na yogijskim načelima Ahimsa - nenasilje prema sebi i svim drugim živim bićima.


Prijave putem: namasteyogazagreb@gmail.com

ili 091/2544352


Cijena: 350 kn


Veselimo se zajedničkom druženju i biti podrška na putu promjene!

Carpe diem!

Po jutru se dan poznaje :)


Sudionici online izazova mogu ostvariti popust prilikom kupnje blendera, sokovnika i drugih uređaja u Ver Vita d.o.o. https://vervita.com/

Imat ćete pristup zatvorenoj grupi u kojoj ćemo razmijeniti iskustva, biti podrška jedni drugima na putu promjene, jer mijenjajući sebe, mijenjamo i svoju okolinu.

Nakon prijave dobit ćete podatke za uplatu i pristup zatvorenoj grupi, kao i ostale potrebne informacije za pripremu prije početka ciklusa.

Prijavite se na naš newsletter:

Kako bi saznali sve o našim programima i imali priliku uroniti u čaroban svijet drevne tehnike koja nam može puno pomoći u nošenju sa svakodnevnim izazovima.

MORNING YOGA FLOW

Najljepši početak dana uz yoga praksu, iz udobnosti vlastitog doma, vježbamo zajedno preko Zoom aplikacije. Jutarnja praksa yoge može nam puno pomoći da dan započnemo drugačije, ljepše i napravimo nešto dobro za sebe. Potrebna je mala žrtva i trud, ustati se ranije i umjesto ispijanja kavice odvježbajmo zajedno yogu i uljepšajmo i sebi i svima oko nas, svaki dan. Živimo svaki dan kao da je posljednji #Carpe Diem

Namaste Yoga Novi Zagreb, grupne vježbe joge, jutarnja yoga, morning yoga flow


OFFICE BREAK YOGA

Ima li ljepše pauze u danu nego odvježbati zajedno yoga praksu, razgibati se, napraviti predah, odmor, odmak od svih i svega, barem na tren. Office break yoga u trajanju od 30 minuta idealna je pauza kreirana za ljude koji dugo sjede pred računalima i kao posljedicu suočavaju se sa brojnim tegobama sjedilačkog, ubrzanog i stresnog načina života. Zato napravite pauzu odradite yoga praksu, 30 minuta s Vama smo online preko Zoom aplikacije ponedjeljkom i srijedom od 11-11:30 h, a ukoliko niste u mogućnosti odvježbati u tom vremenu, odvježbajte kasnije uz snimku.

Namaste Yoga Novi Zagreb, grupne vježbe joge, office break yoga za vrijeme radnog vremena


EVENING YOGA FLOW

Prekrasna večernja praksa, dinamična, ali i opuštajuća na kraju radnog rada, za odmak, za odmor od stresa i izazova, za lakši dan i mirniji san. Odvježbajmo zajedno u dvorani, uz prekrasno jezero Bundek ili online.

Namaste Yoga Novi Zagreb, grupne vježbe joge, večernja yoga, evening yoga flow


PRIVATE CLASSES

Privatni individualni satovi yoge prilagođeni su u potpunosti polazniku. Radi se 1:1 uz nadzor certificiranog instruktora yoge, kreirani su tako da prate Vaš napredak u rješavanju konkretnog problema koji se sa yoga praksom želi ispraviti. Potiču Vas na samostalnu praksu. Odaberite privatni sat yoge, a termini i lokacija po dogovoru ili online termini preko Zoom aplikacije. Privatni satovi kreirani su kako biste progresivno napredovali, usudili se i odvažili biti bolja verzija sebe.Namaste Yoga Novi Zagreb, privatni satovi joge, yoga vježbe jedan na jedan