Yoga vs. Netflix


od 17.4.2023.god.

Prijavi se na izazov Yoga umjesto Netflix-a i započni svoj put prema promjeni svakodnevice 😊


Neka te yoga praksa i disciplina motiviraju i potaknu na dugo priželjkivanu promjenu. Svaki dan umjesto večeri provedene uz TV ili na mobitelu, društvenim mrežama, provedi kvalitetno vrijeme za sebe, na prostirci.

Sami birate broj dana, možeš raditi 6, 13, 21 ili puni ciklus 40 dana.


Prijave i informacije: namasteyogazagreb@gmail.com ili 

091/2544352


Cijena izazova, ovisno o broju dana koje radiš:

(za redovne polaznike Namaste Yoga studija odobravamo popust)


Prijavi se i rezerviraj svoje mjesto jer je broj polaznika ograničen. Iako se izazov odvija online, imaš i mogućnost sudjelovati tijekom ciklusa na svim našim satovima u dvorani na Savici te na Središću. Broj mjesta je ograničen zbog individualnog pristupa i omogućenih individualnih konzultacija sa polaznicima.U cijenu izazova uključen je kompletan program yoge, asane, pranayame, pratyahara (povlačenje pažnje), dharana i dhyana (koncentracija i uvod u meditaciju), yoga nidra, kompletnu praksu asana sa naglaskom na inverzije i kukove, a dobit ćeš i upute i preporuke o prehrani tijekom ciklusa. Svaki dan možeš se uključiti na naš sat ili odvježbati uz snimku.


U izazov uključujemo i nagrade, uskoro objavljujemo informaciju o nagradama na našim društvenim mrežama.😀Dobit ćeš preporuke kako odraditi ciklus, kako mu pristupit i punu podršku da odradiš potpuni ciklus.

Uz ciklus dobit ćeš i preporuke o prehrani, veganskoj i sirovoj prehrani, koja nam nesumnjivo donosi najviše lakoće, energije i dobrobiti. Bez obzira što odlučiš kako ćeš dalje, svakako probaj tijekom izazova uvesti što više svježe biljne prehrane u svoj život i sigurno ćeš već za par dana osjetiti dobrobiti sirove prehrane. Tijelo i um će se pročistiti, proći ćeš kroz detox i imat ćeš osnovu i zdrav temelj da nastaviš tako i dalje.Iskustva polaznika Online izazova:


Zrinka je podijelila svoje iskustvo s nama: "Istinski uživam u izazovu. Vježbam svaki dan, vrijeme prilagodim svojim obvezama i mogućnostima i kao i za prošlog izazova, primjećujem ogromne promjene: obuzme me neki mir i spokoj, snaga, a to se odražava i na okolini. Uslijed trenutnih životnih izazova s kojima se suočavam, moj inače niski tlak se dosta povisio, ali ulaskom u izazov sve se promijenilo. Volim raditi na otvaranju srca, jako volim devu, most, svijeću od asana, ratnike baš i ne :) a stoj na glavi mi je skriveni izazov, ma sve asane volim osim ratnika :)))"


Lucija je podijelila svoje iskustvo sa yogom: "Izazovi s kojima se susrećem su vezani uz nedostatak energije i tu mi yoga jako pomaže. Često se nakon dugog dana i posla osjećam jako umorno i onda kada izdvojim vrijeme za yogu na kraju takvog dana dobijem energije, bolje spavam i sljedeći se dan osjećam odmornije i bolje. Mnoge druge fizičke aktivnosti nemaju takav efekt jer se često osjećam da moram nešto forsirati, dok u yogi radim onoliko koliko osjećam da će mi koristiti. Također budući da puno sjedim, jako mi pomaže za leđa, a primijetila sam da se puno bolje hranim kad redovito radim yogu i imam manje potrebe za slatkom i masnom hranom. Čim neko vrijeme ne vježbam yogu osjećam bol u leđima, uspavanost i jede mi se junk food."


Iris je podijelila s nama svoje iskustvo: "Izazov mi je bio super, jako lijepo iskustvo, motivirajući i inspirativan. Mislim da smo imali priliku puno naučiti, osvijestiti stvari na koje možda nismo toliko obraćali pažnju. Osobno sam primijetila kako dan započinjem sretnija, sitnice me vesele i više nego prije, a u negativnim situacijama spontano primjećujem pozitivno. Kada tako krenem u dan teško će ga nešto uspjeti pokvariti. Mislim da bi to bio snowball efekt, samo nisam znala, niti razmišljala o tome, da stvarno postoji naziv za to. Primijetila sam i da su me počeli veseliti neki položaji koji mi do sada baš i nisu bili pretjerano dragi . Što se predavanja tiče, bila su odlična, informativna i poticajna. Predavanje o strahu me posebno oduševilo, bilo je stvarno predivno. Jako mi je drago što sam imala priliku sudjelovati u izazovu. Zahvalna tebi što si nam to omogućila, i svima troje što ste voljni s nama dijeliti svoje znanje i iskustvo. Nadam se da ćemo imati još izazova, predavanja i prilike učiti i napredovati."


..... I brojna druga pozitivna iskustva, samo se trebaš odvažiti i uključiti u ovaj izazov!!!


Prijave putem: namasteyogazagreb@gmail.com 

ili 091/2544352 Veselimo se zajedničkom druženju i biti podrška na putu promjene!

Carpe diem!Sudionici izazova mogu ostvariti popust prilikom kupnje blendera, sokovnika i drugih uređaja u Ver Vita d.o.o. https://vervita.com/ 


Nakon prijave dobit ćeš podatke za uplatu kao i ostale potrebne informacije za pripremu prije početka izazova.Prijavite se na naš newsletter:

Kako bi saznali sve o našim programima i imali priliku uroniti u čaroban svijet drevne tehnike koja nam može puno pomoći u nošenju sa svakodnevnim izazovima.

MORNING  YOGA FLOW

Najljepši početak dana uz yoga praksu, iz udobnosti vlastitog doma, vježbamo zajedno preko Zoom aplikacije. Jutarnja praksa yoge može nam puno pomoći da dan započnemo drugačije, ljepše i napravimo nešto dobro za sebe. Potrebna je mala žrtva i trud, ustati se ranije i umjesto ispijanja kavice odvježbajmo zajedno yogu i uljepšajmo i sebi i svima oko nas, svaki dan. Živimo svaki dan kao da je posljednji #Carpe Diem

Namaste Yoga Novi Zagreb, grupne vježbe joge, jutarnja yoga, morning yoga flow

OFFICE BREAK YOGA

Ima li ljepše pauze u danu nego odvježbati zajedno yoga praksu, razgibati se, napraviti predah, odmor, odmak od svih i svega, barem na tren. Office break yoga u trajanju od 30 minuta idealna je pauza kreirana za ljude koji dugo sjede pred računalima i kao posljedicu suočavaju se sa brojnim tegobama sjedilačkog, ubrzanog i stresnog načina života. Zato napravite pauzu odradite yoga praksu, 30 minuta s Vama smo online preko Zoom aplikacije srijedom od 11-11:30 h, a ukoliko niste u mogućnosti odvježbati u tom vremenu, odvježbajte kasnije uz snimku.

EVENING YOGA FLOW

Prekrasna večernja praksa, dinamična, ali i opuštajuća na kraju radnog rada, za odmak, za odmor od stresa i izazova, za lakši dan i mirniji san. Odvježbajmo zajedno u dvorani, uz prekrasno jezero Bundek ili online. 

Namaste Yoga Novi Zagreb, grupne vježbe joge, večernja yoga, evening yoga flow

PRIVATE CLASSES

Privatni individualni satovi yoge prilagođeni su u potpunosti polazniku. Radi se 1:1 uz nadzor certificiranog instruktora yoge, kreirani su tako da prate Vaš napredak u rješavanju konkretnog problema koji se sa yoga praksom želi ispraviti. Potiču Vas na samostalnu praksu. Odaberite privatni sat yoge, a termini i lokacija po dogovoru ili online termini preko Zoom aplikacije. Privatni satovi kreirani su kako biste napredovali, usudili se i odvažili biti bolja verzija sebe.Namaste Yoga Novi Zagreb, privatni satovi joge, yoga vježbe jedan na jedan

PRENATAL & POSTNATAL YOGA


Dobrobiti prakticiranja yoge tijekom trudnoće, ali i nakon poroda, brojne su, od dobrobiti za majku, dobrobiti za dijete, ugodniji porod, koliko je to moguće, ali i brži oporavak od poroda. Pridružite nam se uskoro i na prenatal & postnatal grupi, prijave su otvorene, grupa bi uskoro započela s radom u dvorani na Središću i online. Prijavite se putem emaila: namasteyogazagreb@gmail.com